Marvel Nyheder Fra San Diego Comic Con 2019

Af: - 9. aug, 2019

Avengers: Endgame og Spider-Man: Far From Home satte rigtigt nok et punktum for fase tre af Marvel Cinematic Universe. Ja faktisk satte de et punktum for alle de tre første faser, også kaldet The Infinity Saga. Men ingen havde nok regnet med, at det ville være endegyldigt slut med Marvel film på det store lærred (for ikke at snakke om TV-serier på skærmen derhjemme). Og helt som forventet, havde Marvel en masse spændende nyheder med på San Diego Comic Con 2019. Herunder får du et kort overblik.

Vi skal faktisk ikke vente længere end til maj 2020, før vi får den næste MCU film. Det er Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow, der langt om længe får sin egen solofilm. Det er selvfølgelig Scarlett Johansson i hovedrollen, og hun bliver omgivet af glimrende skuespillere som David Harbour og Rachel Weisz, der begge får deres MCU debut. Black Widow bliver instrueret af Cate Shortland.

Sidst i 2020, nærmere betegnet november, får vi en rigtig ensemblefilm i form af The Eternals. Ligesom Guardians of the Galaxy før den, er det lidt en satsning, da The Eternals ikke er mainstream kendte superhelte, men Marvel har endnu ikke givet os grund til at tvivle på deres beslutninger. Det bliver spændende at se blandt andet Angelina Jolie, Salma Hayek og Kumail Nanjiani gøre deres entre i MCU!

Til efteråret 2020 kommer der også en ny TV-serie, der følger Falcon og Winter Soldier, hvor også Baron Zemo fra Civil War vender tilbage. Det bliver den første MCU serie, der får premiere på Disneys kommende streamingtjeneste, Disney+.

 

2021 bliver et kæmpe MCU-år, hvor hele fire MCU-serier får premiere på Disney+. WandaVision kommer til at følge Scarlet Witch og Vision. Loki følger Asgård-gudens narrestreger med Tom Hiddleston tilbage i rollen, som han er født til at spille. Hawkeye er også tilbage med Jeremy Renner i titelrollen. Men dog i en lidt anden kapacitet, da der er forlydender om, at han giver buen (og navnet) videre til Kate Bishop kendt fra Marvel tegneserierne. Den sidste serie er en lidt speciel en af slagsen og ikke kun fordi, den er animeret. Den spørger nemlig What If..? (som er navnet på serien), og giver os et kig på alternative virkeligheder I MCU. Mange af de kendte skuespillere vil lægge stemme til deres karakterer. Vi glæder os til hver og en af disse serier!

Shang-Chi and the Legens of the Ten Rings introducerer helten Shang-Chi til MCU med Simu Liu I hovedrollen, hvor også Awkwafina er på rollelisten og med Tony Leung som den rigtige Mandarin (lidt sent at introducere Iron Mans ærkefjende efter, at han er død i MCU?). Destin Daniel Cretton instruerer filmen, der har premiere i februar 2021.

Fase 4 giver os også fortsættelsen af Doctor Stranges historie i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Her får han selskab af Scarlet Witch, og filmen hænger tæt sammen med WandaVision serien. Både Benedict Cumberbatch og Elizabeth Olsen er tilbage i deres roller, og Scott Derrickson er tilbage i instruktørstolen. Filmen har premiere i maj 2021.

Chris Hemsworth og Taika Waititi er ikke færdige med at lege i Thor-universet, så her får vi MCUs første 4er, når Thor: Love and Thunder får premiere i november 2021. Tessa Thompson og Natalie Portman er også tilbage og Portmans Jane Foster bliver den nye Thor i filmen (ganske som i tegneserierne). Vi håber dog ikke, at det betyder et Hemsworth exit fra Marvel filmene!

Den sidste overraskelse fra SDCC 2019 kom i form af en afsløring af en ny Blade, nemlig Mahershala Ali, der selv havde overtalt Marvel til at caste ham i rollen, han dermed overtager fra Wesley Snipes. Det vides ikke, hvornår projektet ser dagens lys (vampyr-pun intended), men vi glæder os til en forhåbentligt R-rated blodfest!

Spotlight


Disney opkøber Fox: Hvad betyder det for Marvel filmene?

Almægtige Disney har nu tilført sin Infinity Gauntlet endnu en sten i form af 21st Century Fox. Det betyder,...