Store Nyheder fra Disneys D23 Messe

Af: - 2. sep, 2019

Disneys store D23 messe løb af stablen forrige weekend, og bød på en masse spændende nyheder. Star Wars og Marvel fans kan derfor glæde sig til fremtiden, der bringer en masse lækkerier på både det store biograflærred og på TVet derhjemme. Herunder får du et overblik over, hvad vi lærte under messen.

 

Star Wars

The Mandalorian den stort anlagte live-action TV-serie med Pedro Pascal i titelrollen ser utroligt lovende ud, og D23 bragte en ny trailer med sig – vi glæder os!

 

The Rise of Skywalker

Der var selvfølgelig også nyt fra det sidste kapitel i Skywalker-sagaen. Både denne flotte plakat og en video med nye klip fra The Rise of Skywalker, der viser en Dark Side Rey(?) med et nyt slags lyssværd.

 

Obi-Wan

Efter flere års rygter og spekulationer blev det endelig også officielt, at Ewan McGregor igen skal spille Obi-Wan Kenobi. Denne gang i serieformat på Disney+. Serien kommer til at foregå 8 år efter Revenge of the Sith, og optagelserne begynder næste år. Det kan næsten kun blive godt!

Marvel

Black Widow

Denne fede plakat blev vist første gang ved D23.

Der blev også vist concept art af et hvidt kostume, så det kunne tyde på, at Natasha er lidt mindre ”Black” i løbet af filmen. Vi var også heldige at få en premieredate på Black Panther 2, hvilket bliver den 6. maj 2022. Derfor må man væbne sig med tålmodighed, før rejsen igen går til Wakanda.

Eternals

Vi fik for første gang castet til den stort anlagte ensemble film at se. Og yderligere en overraskelse i at Kit Harrington er castet som Black Knight – med andre ord Jon Snow gør sin entre i MCU.

WandaVision

Første billede og informationer fra WandaVision kom også frem. Det bliver en sitcom, der foregår i 1950erne. Der er noget her, der ikke giver helt mening – vi forventer en mindf*ck af dimensioner!

Nye serier på Disney+

Nogle af de mest spændende og overraskende nyheder var, at der er hele 3 nye Marvel TV-serier på vej, nemlig She-Hulk, Moon Knight og Ms. Marvel. Det bliver ekstremt spændende at se, hvad de gør med disse live-action debutanter. Derudover blev også en Moon Girl and Devil Dinosaur animeret serie afsløret.

Disney ejer ganske vist rettighederne til alt, hvad et nørdet hjerte kan begære, men med afsløringer som disse er det vist ingen ulempe!

Spotlight


En guide til kvindelige superhelte

Girl Power er meget oppe i tiden på både film, tegneserier, spil osv. Heldigvis for det! Men hvor mange...